Etsimme kokenutta keittiösuunnittelijaa vahvistamaan Arkken myyntitiimiä

Vahvistamme nyt Arkkenin suunnittelu- ja myyntiorganisaatiota etsimällä kiintokalustesuunnittelijaa Helsinkiin sekä jälleenmyyjiä ympäri Suomen.

Arkken on kiintokalustamisen uusi tulokas, joka lanseerattiin valovoimaisesti Habitaressa 2022. Historia on kuitenkin pitkä ja Arkkenin nykyisin omistama Salon tehdas on ollut kautta aikain tunnettu poikkeuksellisesta laadusta ja kyvystä toteuttaa vaativia keittiöratkaisuita.

Arkken tuo kiintokalustemaailmaan uutta tuulta vahvalla otteella digitaaliseen tekemiseen sekä kiinnostavilla yhteistöillä maamme huippusuunnittelijoiden kanssa niin tuotesuunnittelussa kuin markkinoinnissa. Maija Louekarin piirrokset, Annaleena Hakolalle muotoutunut mid-century modern viilukeittiö ja uskomattomat metallinhohtoiset toteutukset antavat osviittaa tulevasta.

Vahvistamme nyt Arkkenin suunnittelu- ja myyntiorganisaatiota etsimällä kiintokalustesuunnittelijaa Helsinkiin.

Edellytämme hakijalta osaamista kiintokalusteiden teknisestä piirtämisestä sekä kokemusta asiakaspalvelusta tai myynnistä. Tinkimätön visuaalinen silmä, halu suunnitella kestäviä ja toimivia kokonaisuuksia asiakkaan tarpeisiin sekä materiaalituntemus tekevät sinusta sopivan porukkaamme. Käytössämme on Winner-suunnitteluohjelma ja sen tuntemisesta on etua, mutta ei ole edellytys. Arvostamme kykyä kuunnella asiakasta, sillä asiakaskokemus on meillä ykkönen korkean laadun rinnalla.

Asiakkaamme arvostavat laatua ja suomalaisuutta sekä hyvää suunnittelua. Teemme paljon yhteistyötä sisustussuunnittelijoiden ja -arkkitehtien kanssa. Upea myymälämme valmistui kesän aikana Helsingin Punavuoreen, siellä Salossa tuotetun tuotteen laadun tuntee ja näkee. Täällä pääset mukaan asiantuntevaan ja hyvällä hengellä toimivaan suunnittelijatiimiin luomaan uutta alalle.

Käy katsastamassa instasta arkken_fi, minkälaista eloa olemme saaneet aikaiseksi.

Työsopimus on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Palkkausmallina pohja/takuu/provisiopalkkaus. Myymälä ja toimisto sijaitsee osoitteessa Fredrikinkatu 20, Helsinki. Työssä on osittainen etätyömahdollisuus.

Lisätietoja voit kysyä Niina Jaakolta puhelimitse 050 375 7607, sähköpostitse niina.jaako@arkken.fi tai lähettämällä hakemuksen CV:eineen samaiseen sähköpostiin. Palkkaamme sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi pikaisesti.

Jos kiinnostuit, mutta syystä tai toisesta kokoaikainen myyjän pesti Helsingissä ei resonoi? Hae jälleenmyyjäksi Arkkenille!

Valitsemme juuri nyt jälleenmyyjiä kumppaneiksemme.

Arkken jälleenmyyjänä voit toimia oman suunnittelutyösi ohessa tai kokoaikaisena, kuitenkin sitoutuen pitkäaikaiseen kumppanuuteen. Sisustusarkkitehtina tai suunnittelijana tai muutoin kalustealan rinnalla toimijana sinulla on jo mahdollisesti valmis asiakaskunta joille voit ammattitaitoasi hyödyntäen myydä kiintokalusteratkaisut keittiöön ja kodin muihin tiloihin.

Kumppaniltamme odotamme järjestelmällistä tarkkuutta, kyvykkyyttä itsenäiseen työskentelyyn, valovoimaista persoonaa ja myynnillistä otetta. Arvostamme intohimoa, keskittymistä ja orientoitumista kestävään kehitykseen ja kuluttamiseen. Aktiivisena toimijana omalla alueellasi edistät omaa ja Arkkennin menestystä.

Kiinnostuitko? Ole yhteydessä, niin kerromme lisää. Niina Jaako, Arkken myyntipäällikkö, puhelin 050 375 7607, sähköposti niina.jaako@arkken.fi.

Oletko valmis toteuttamaan unelmiesi keittiön? Varaa oma suunnitteluaikasi, kuulet miten se onnistuu.

Kaksi lehteä vesi lasissa keittiön pöydällä