Arkken henkilöstö

Arkken keskittyy kokonaisten kotien kiintokalusteratkaisuihin luoden toimivia alustoja elämän mittaisille tarinoille. Haluamme, että asiakas saa laadukkaan mittatilaustuotteen helposti ja asiakaskokemus on eheä. Olemme onnistuneet, jos ratkaisumme toimivat, kestävät ja muuntuvat arjen eri tarpeisiin ja elämän vaiheisiin.

Arkkenilla inspiroidumme tunteista ja tarinoista, joille kalusteemme luovat alustan: juhlavalmistelujen äänistä ja arjen kaatuneista maitotölkeistä, öisistä jääkaapin avauksista vauvan tuudittelun keskellä tai kesäyön pyöräreissun jälkeen. Meille keittiösi suunnittelussa on kyse siitä, että ymmärrämme uniikkia elämäntyyliäsi ja tarpeitasi. Siksi jokainen keittiö on täysin ainutlaatuinen ja räätälöity alusta loppuun.

Arkkenin omistama Salon tehdas on ollut kautta aikain tunnettu äärimmäisen hyvästä laadusta ja kyvystä toteuttaa vaativia keittiöratkaisuita. Viime vuosina tuotteisiin on mm. Kitzen-brändin alla loihdittu eleganssia ja hienoja toiminnallisia ratkaisuja. Me haluamme ulottaa laadukkuuden, eleganssin ja ennenkaikkea koko asiakaskokemuksen kodin kaikkiin kiintokalusteisiin.

Arkkenin taustalla on joukko sisustuksen, asumisen ja liikkeenjohdon ammattilaisia, joita kiehtoo mahdollisuus kirjoittaa seuraava luku pitkänlinjan Salolaisen laatukeittiöiden valmistajan tarinaan. Pidemmällä aikajänteellä haluamme muotoilla uudelleen kiintokalustamisen asiakaskokemuksen.

Ota osaa tarinaamme, rakennamme sitä yhdessä kanssanne.

Heidi Erha

Heidi toimii firman toimarina ja vastaa projektimyynnistä. Heidi on piinkova rakennusalan ammattilainen ja hän ymmärtää mikä tuo asiakkaalle arvoa. Heidi ei tee itse keittiösuunnitelmia mutta fiilistelee kestäviä materiaaleja, tilan optimaalista käyttöä ja harkittua värien käyttöä kiintokalustamisessa. Ole Heidiin yhteydessä mailitse projekteihin liittyvissä asioissa.

Juha Kirjavainen

Juha Kirjavainen toimii tehtaanjohtajana Arkkenin omalla tehtaalla Salossa. Hän vastaa muun muassa tuotekehityksestä ja laadunvalvonnasta. Hän fiilistelee erityisesti haastavia, erikoisia, täysin räätälöityjä kokonaisuuksia.

Erika Juva

Erika on sisustusarkkitehti ja hän vastaa Arkkenin suunnittelijasuhteista. Hänellä on suunnittelukokemusta erityisesti erilaajuisista kotiprojekteista sekä ravintola- ja toimitilojen suunnittelusta. Hän ihannoi hyvin suunniteltuja ulko- ja sisätiloja sekä havainnoi tehtyjä ratkaisuja huomaamattaankin. 

“Ihastuin sillä sekunnilla, kun näin keittiön. Just sitä, mitä olin suunnitteluvaiheessa mielessä visualisoinut.” Anna-Maria

Kaksi lehteä vesi lasissa keittiön pöydällä