Näin tilaat täydellisen mittatilauskeittiön

Onko haaveissasi uusi keittiö? Autamme sinut läpi koko prosessin suunnittelusta asennukseen ja lopputarkastukseen.

Nykyaikainen keittiö on paljon muutakin kuin vain paikka jossa tehdään ruokaa. Yhä useammin se on myös paikka jossa vietetään aikaa perheen kanssa tai viihdytetään vieraita. Nautitaan elämästä. Luodaan muistoja. 

Onnistunut keittiö on yhdistelmä toteutuneita toiveita, silmää miellyttävää estetiikkaa, oivaltavaa arjen käytettävyyttä ja toimivaa yhdessäoloa. Se sykähdyttää ja elävöittää arkea joka päivä.

Jotta asiakkaamme saavat juuri sellaisia keittiöitä, halusimme luoda prosessin, jonka avulla ymmärrämme juuri sinun tarpeesi ja toiveesi. Niiden pohjalta osaamme auttaa luomaan tilan, joka on juuri sinun unelmiesi näköinen.

Kaikki alkaa alkukartoituksesta

‍Keittiöprojektin ensimmäinen askel on alkukartoituspuhelu. Puhelun aikana pääset keskustelemaan asiantuntijamme kanssa. Hän käy kanssasi läpi projektin lähtökohtia, mm. onko kyse remontista vai uudiskohteesta, sekä millainen on käytössä oleva budjetti ja aikataulu. Tässä vaiheessa on myös hyvä kertoa omista toiveistasi keittiön tyylin, materiaalien tai värien suhteen.

Asiantuntijaltamme kuulet lisää suunnitteluprosessistamme, sekä erilaisista tuote- ja materiaaliratkaisuista, jotka voisivat sopia keittiöösi. Puhelun aikana ehdit myös kysyä mieltä askarruttavista asioista tulevaan keittiöprojektiin liittyen.

Jos sinulla on jo pohjapiirustuksia, kuvia, mittoja tai esimerkkikuvia kiinnostavista ratkaisuista, voit alkukartoituksen aikana jakaa ne asiantuntijallemme. Puhelun päätteeksi sovimme kanssasi suunnittelusession, jossa käydään projektia tarkemmin läpi.

Puhelun sijaan voit myös tulla käymään showroomillamme, jossa pääset tutustumaan materiaaleihin ja toiminnallisuuksiin.


Varaa alkukartoitus tästä

Suunnittelutapaamisessa laitetaan toiveet ja toiminnallisuudet paperille


Yhteinen suunnittelutapaaminen toteutetaan joko showroomissamme, tai videopuhelun välityksellä. Suunnittelupalaverissa istutaan rauhassa alas ja keskustellaan tarpeista ja toiveista, jotka tulevan keittiön tulee täyttää.

Suunnittelijamme on tärkeä ymmärtää mm. millaiset ruoanlaittajat keittiössä häärivät, ja millaisia ajanviettotarpeita keittiön tulee mukailla. Rakastatko pitkiä, brunssimaisia aamiaisia? Vai onko tapanasi kutsua tusinan verran kavereita kylään istumaan iltaa viiden ruokalajin illallisen merkeissä? Nyt on sopiva hetki kertoa siitä, mitä keittiöltäsi odotat.

Keittiön on myös tärkeä istua kodin ja rakennuksen arkkitehtuuriin ja sisustukseen. Suunnittelijamme käy niiden lisäksi läpi erilaisia keittiötyylejä ja niiden erityispiirteitä, sekä erilaisia materiaaleja ja niiden ominaisuuksia.

Tältä se voisi näyttää!

Yhteisen tapaamisen pohjalta suunnittelijamme luo konkreettisen keittiösuunnitelman. Suunnitelmassa huomioidaan toiveidesi lisäksi tilan ja rakennuksen erityispiirteet.

Arkken-keittiöihin suunnitellaan aina yksilöllisiä toiminnallisia ja esteettisiä ratkaisuja, jotka tekevät keittiöstäsi ainutlaatuisen. Taitavien suunnittelijoidemme käsissä keittiösuunnitelmaasi syntyy yleensä ratkaisuja, joista et kenties olisi osannut edes unelmoida.

Käymme suunnitelman läpi kanssasi tarkkoina 3D kuvina, joista saat hyvän käsityksen, mitä tuleman pitää. Sovimme mahdollisista muutoksista sekä toteuttamisen aikataulusta eri vaiheineen sekä kauppasopimuksen ehdoista.

Kalustehankintoihin on myös mahdollista hakea OP rahoitusta 2500€ – 50 000€. Rahoitukseen ei tarvita käsirahaa tai vakuuksia.

Mittakäynti kohteessa

Käymme kotonasi ottamassa tarkat mitat keittiösuunnitelman tarkistusta varten. Vaativissa kohteissa ja erikoisemmissa ratkaisuissa mittaaminen voidaan suorittaa myös ennen suunnittelua. Mittatilauskeittiöiden valmistajana pystymme käyttämään tilasi hyödyksi kekseliäästi – ”vain katto on rajana”.

Toimitus ja asennus

Arkkenin keittiöt huokuvat suomalaista puusepäntaitoa ja kauniita, mietittyjä yksityiskohtia. Keittiömme valmistetaan omalla tehtaallamme Salossa, suurelta osin teollisena käsityönä. Tämän vuoksi pystymmekin lupaamaan keittiöllesi poikkeuksellisen nopean toimitusajan, usein jopa 4-6 viikossa tilauksesta!

Kotimainen osaaminen on lähellä sydäntämme. Keittiöihimme käytetään paljon läheltä löytyviä, laadukkaaksi todettuja materiaaleja. Asennus tapahtuu avaimet käteen -periaatteella osaavien yhteistyökumppaniemme toimesta suuressa osassa maata. Asennuksen jälkeen tehdään loppusiivous, ja työ hyväksytetään.

Toteuta kotimainen laatukeittiö Arkkenilla

Varaa oma suunnitteluaikasi jo tänään ja olet askeleen lähempänä unelmiesi keittiötä! Suunnitteluaika on maksuton, eikä sido keittiön hankintaan.

Kun tilaat keittiön Arkkenilta, satsaat kestävään, laadukkaaseen ja kotimaiseen designiin ja tuotantoon, joka maksaa itseään takaisin elämisen mukavuutena ja nautintona. Varaa oma suunnitteluaikasi jo tänään ja olet askeleen lähempänä unelmiesi keittiötä!

Varaa alkukartoitus

Oletko valmis toteuttamaan unelmiesi keittiön? Varaa oma suunnitteluaikasi, kuulet miten se onnistuu.

Kaksi lehteä vesi lasissa keittiön pöydällä