Ota yhteyttä ja varaa suunnitteluaika

050 550 6605
suunnittelu@arkken.fi

Myymälämme on väliaikaisesti suljettu remontin vuoksi. Avaamme pian upean uuden näyttelytilamme, jossa pääset tutustumaan tulevaisuuden klassikkokeittiöihin. Myyjämme palvelevat remontin ajan normaalisti puhelimitse ja sähkopostitse.

Pehmeästi valaistettu vaalea keittiö ruskeilla kaapeilla

Jätä yhteydenottopyyntö

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Arkken

Hanna Kivisaari
Suunnittelu ja myynti
044 331 4722
hanna.kivisaari@arkken.fi

Hanna on sisustussuunnittelija, jota inspiroi työssänsä visuaalisesti upeat ja viimeistellyt lopputulokset sekä Arkkenin mahtava tiimi! Sisustamiseen Hanna suhtautuu innolla ja intohimolla sekä nikkarointi vapaa-ajalla lukeutuu hänen harrastuksiinsa, jonka vuoksi hän seuraakin paljon sisustuksen trendejä Suomesta ja maailmalta.

Sovi tapaaminen ja suunnittele kotisi uuteen loistoon nostavat millintarkat kiintokalusteet. 

Katariina Pihlflyckt-Rissanen
Suunnittelu ja myynti
040 822 3817
katariina@arkken.fi

Katariina omaa pitkän ja monipuolisen kokemuksen kiintokalusteiden suunnittelusta koteihin ja projekteissa. Hän rakastaa laadukkaita ja klassisia keittiöitä. Sisustusharrastuksen ja matkustelun myöstä hallussa on myös kotimaiset ja kansainväliset trendikkäimmät ratkaisut.

Katariina hoitaa projekteja Helsingin seudulta Turkuun asti. 

Heidi Erha
Toimitusjohtaja
Rakennusliikkeet ja projektit
050 301  8586
heidi.erha@arkken.fi

Heidi toimii firman toimarina ja vastaa projektimyynnistä. Heidi on piinkova rakennusalan ammattilainen ja hän ymmärtää mikä tuo asiakkaalle arvoa. Heidi ei tee itse keittiösuunnitelmia mutta fiilistelee kestäviä materiaaleja, tilan optimaalista käyttöä ja harkittua värien käyttöä kiintokalustamisessa.

Ole Heidiin yhteydessä mailitse projekteihin liittyvissä asioissa.

Erika Juva
Sisustussuunnittelija & suunnittelijasuhteet
044 3314790
erika.juva@arkken.fi

Erika on sisustusarkkitehti, jolla on suunnittelukokemusta erityisesti erilaajuisista kotiprojekteista sekä ravintola- ja toimitilojen suunnittelusta. Hän ihannoi hyvin suunniteltuja ulko- ja sisätiloja sekä havainnoi tehtyjä ratkaisuja huomaamattaankin.


Myyntipäällikkö, kuluttajamyynti ja kauppiaskonsepti
040 840 7524
niina.jaako@arkken.fi

Niinalla on vuosien kokemus koko kodin kalustamisesta kauppiaana kansainvälisessä yrityksessä. Niinan sydän sykkii kauniille toimivalle kodille, jossa hyvän arjen pyörittäminen vaatimusten ja tarpeiden muuttuessa sujuu vaivattomasti. Niina on valmis haastamaan tottumuksia ehdottomalla vaihtoehtoisia ratkaisuja. Mikä sen ihanampaa kuin yllättyä ja uskaltaa.

Arkken Tampere

Sisustus ID
Hämeenpuisto 31 B 21 | 2. krs
33200 Tampere
Avoinna sopimuksen mukaan

Suvi Välimäki
Suunnittelu ja myynti
050 558 7619
suvi.valimaki@arkken.fi

Suvia puhuttelevat selkeät linjat, aikaa kestävät materiaalit ja design. Kiintokalusteisiin hurahtaneena, Suvi on innokas ongelmanratkaisija, jonka tavoitteena on visioida kohteeseen parhaiten istuva kokonaisuus. Joka soppi tarpeen mukaan hyödyntäen.

Remontoinnista, ja tilojen hyötykäytön parantamisesta kiinnostunut Suvi, ottaakin projektit innokkaana ja ideoita pursuten vastaan.

Arkken Kuopio

Puijonkatu 24,
70100 Kuopio

Erittäin keltainen keittiö

Tiina Ruotsi
Sisustussuunnittelu
050 524 6466
tiina@sisustussuunnittelu.fi

Arkken Salo

Tehdas
Joensuunkatu 4
24100 Salo

Arkkenin omistama Salon tehdas on ollut kautta aikain tunnettu äärimmäisen hyvästä laadusta ja kyvystä toteuttaa vaativia keittiö- ja kalustekokonaisuuksia. Tehtaalla työskentelee teollisen käsityön ammattilaiset, jotka valmistavat kalusteet alusta loppuun, asiakaskohtaisesti. Kalusteet suunnitellaan sinun tarpeidesi pohjalta. Värit, pintakäsittelyt, materiaalit ja aidon puun viiluvaihtoehdot räätälöidään jokaiseen kohteeseen yksilöllisesti.

Salon keittiö tehdas jossa on lankkuja pinossa