Ammattilaisille

Arkken tekee laadukkaita ja harkiten suunniteltuja mittatilauskalusteita tehtaallaan Salossa.

Tutustu tuotteisiimme ja pyydä tarjous.

Ota yhteyttä

Palvelemme ammattilaisia

Toimitilojen suunnittelijat

Pienestä vakioidusta toimistokeittiöstä laajempiin projektimaisiin toteutuksiin. Arkken venyy normaalikalustetoimittajaa yksilöidympiin ratkaisuihin järkevin kustannuksin.

Sovi tutustuminen

Urakoitsijat ja flippaajat

Tarjoamme järkevän vaihtoehdon kun ihan perinteinen keittiöliike ei joko laadultaan tai yksilöivyydeltään pysty tarjoamaan riittävää ratkaisua kohteeseen.

Sovi tutustuminen

Rakennusliikkeet

Tarjoamme Prestige-vaihtoehdon kiintokalustetoimituksiin. Olemme täydellinen kumppani korjausrakennuskohteisiin ja vaativiin kohteisiin, mutta vakiotuotteillamme  kilpailukykyinen myös kerrostalokokonaisuuksiin.

Sovi tutustuminen

Yksityiskotien sisustusarkkitehdit ja -suunnittelijat

Suunnitelmien mukaiset yksityiskotien kiintokalustetoteutukset joko suoraan loppuasiakkaan kanssa asioiden tai suunnittelijan kautta hoidettuna.

Sovi tutustuminen

Grynderit

Arkken-keittiöt sopivat kohteisiin, joissa asiakas edellyttää laatua myös kiintokalustukselta. Pystymme tarjoamaan grynderille pienissä kohteissa kiintokalustukseen liittyvän loppuasiakasmuutoshallinnan järkevästi.

Sovi tutustuminen

Sovi tutustuminen

Toivotamme ammattilaiset lämpimästi tervetulleiksi Helsingin näyttelytilaamme tutustumaan tuotteisiimme. Voit olla suoraan yhteydessä alla oleviin henkilöihin mutta myymälän aukioloaikoinakin palvelemassa on aina alan ykkösammattilainen.

Pyydä lisätietoja tuotteestamme, tule käymään tai pyydä kohteestasi tarjous.

Arkkitehdit ja -suunnittelijat sekä toimitilatarjoukset

Erika Juva
044 3314790
erika.juva@arkken.fi

Projektit ja muut vaativat kohteet

Heidi Erha
050 301  8586
heidi.erha@arkken.fi

Katariina Pihlflyckt-Rissanen
Suunnittelu ja myynti
040 822 3817
katariina@arkken.fi

Katariina omaa pitkän ja monipuolisen kokemuksen kiintokalusteiden suunnittelusta koteihin ja projekteissa. Hän rakastaa laadukkaita ja klassisia keittiöitä. Sisustusharrastuksen ja matkustelun myöstä hallussa on myös kotimaiset ja kansainväliset trendikkäimmät ratkaisut.

Katariina hoitaa projekteja Helsingin seudulta Turkuun asti.