Keittiön uusi väripaletti – elämyksellinen ja klassinen, Arkkenin näköinen

Jokainen väri kantaa mukanaan merkityksiään ja tunnelmia. Ammattilaisemme ovat luoneet uudet vakiovärit helpottamaan keittiön värien valintaa. Uuteen vakiovärivalikoimaan olemme valinneet pehmeitä maanläheisiä sävyjä ja täyteläisiä, rohkeita korostusvärejä. Väripalettiin tuomme puolestaan värejä maailmalta unohtamatta edelleen tilausvärinä saatavaa koko maailman värikirjoa.

Arkkenin punainen

Elämyksellinen ja klassinen, Arkkenin näköinen.

Sammaleen vihreä

Sammal on kaunis syvä vihreä sävy, joka tekee luonnonläheisen kokonaisuuden yhdessä tammiviilun kanssa. Yhdistä vihreään marmoria sekä suussa sulavia, kinuskisia sävyjä.

Paisteen keltainen

Auringon lämpö yhdessä värissä. Silmänräpäyksessä ajatukset lipuvat auringon lämmittämään katukiveykseen ja siihen hetkeen, kun voi viettää iltapäivän istuskellen jalkakäytävän reunalla.

Taivaan sininen

Kaipaamme enemmän niitä hetkiä, jolloin arjen keskellä havahtuu taivaan vaihtavan sävyä. Sinisen sanotaan rauhoittavan mieltä ja se tuo seesteisen tunnelman tilaan kuin tilaan.

Oliivin vihreä

Illallisen lomassa nautittu, pieni alkupala, nälän herättäjä. Keittiössä oliivin vihreä on näyttävä valinta, joka luo pehmeän tunnelman tai viileän elegantin ilmeen yhdistettynä metallisiin yksityiskohtiin.

Hiekan ruskea

Lämpimän vivahteikas hiekka. Siihen on helppo yhdistellä pehmeitä vaaleita sävyjä sekä useita eri metalleja vetimissä ja hanoissa.

Tumma Beige

Tämä väri maistuu samalta kuin täydellisen pehmeä erikoiskahvi. Kuvittele kaunis, vanha puutalo tai uudiskohde – beige on varma klassikko, joka muuntautuu niin moderniin, kuin retroonkin tyyliin.  

Viheriän valkoinen

Kevään ensimmäinen, auringon läpäisemä päivä. Eloisa, kauniisti vihreään taittava väri, joka korostuu kauniisti monokromaattisessa keittiössä.

Paahdettu valkoinen

Tiedätkö, miltä paahde tuoksuu? Meille se on vapaailta, lämmin tuulenvire, luonnonvalon vivahteet ja auringon sen pintaan maalaamat kuviot. Voit käyttää sitä valkoisen sijasta tuomaan omaperäisyyttä tilaan.

Pilven harmaa

Kuulas harmaan sävy, joka pehmentää valot ja varjot kuin pilvien kerrokset. Väristä nousee esiin ihania vivahteita yhdistämällä siihen erilaisia luonnonkiviä.

Vaniljan valkoinen

Klassikko toimii aina, niin jälkiruoissa kuin keittiön sisustuksessa. Vanilja on varma valinta, kun haluat avata tilaa ja luoda raikkaan tunnelman olematta täysin valkoinen.

Paperin valkoinen

Me emme näe valkoista latteana valintana. Puhdas valkoinen luo pohjan, perustan, kaikille väreille. Aito viilu ja puun luonnolliset, lämpimät sävyt pääsevät edukseen valkoisen rinnalla.

“Ihastuin sillä sekunnilla, kun näin keittiön. Just sitä, mitä olin suunnitteluvaiheessa mielessä visualisoinut.” Anna-Maria

Santorini

Kutkuttavan täyteläinen sininen toimii upeasti korostusvärinä keittiön yksityiskohdissa. Kiiltävä mosaiikin pinta, syvän sininen horisontti. Tämä ajatusleikki vie mitä kauniimpiin paikkoihin.

Burgundi

Väri, joka kaikessa yksinkertaisuudessaan hohkaa kylläisyyttä. Yhdessä jaettu ateria, juoman värjäämät huulet. Yhdistä pehmeään vaaleanpunaiseen tai tuo raikasta kontrastia valkoisen eri sävyillä.

Lemonade

Pehmeä keltaisen sävy herättää eloon samoin kuin ensimmäinen kulaus sammuttaa janon. Vaaleankeltainen värimaailma avaa tilaa ja luo raikkaan, pirskahtelevan tunnelman.