Kylpyhuoneen kalusteet

Kylpyhuone on parhaimmillaan kaunis ja käytännöllinen osa kotia. Päivä aloitetaan kylpyhuoneesta, joten tilan valoisuus, käytännöllisyys ja kauneus ovat asioita, jotka vaikuttavat päivän mielialaan.

Kylpyhuonekaluste, savutammiviilu
Vaalea kylpyhuone

Vaalean kylpyhuoneen kalusteet

Vaaleat kaapit ja tasot tekevät tilasta kauniin, seesteisen ja käytännöllisen. Kelluva allaskaappi on sävyetty pehmeällä luonnonvalkoisella. Persoonallisuutta tilaan tuo pystyyn asetellut laatat ja pyöreä valaisin.

Kylpyhuonekaluste pähkinä

Pähkinäviilukaluste ja raikas valkoinen

Seesteinen ja luonnonläheinen kylpyhuone on luotu yhdistämällä kaunista pähkinäpuuta ja valkoista. Pähkinäpuu saa esittää pääroolia ja allaskaappi onkin pelkistetty vetimettömäksi. Kromiset yksityiskohdat ja massiivinen peili täydentävät raikkaan tilan.

Musta kylpyhuone

Tunnelmallinen musta kylpyhuone

Yksinkertaisilla elementeillä voi luoda näyttävän ja ylellisen kylpyhuoneen. Tummat laatat ja samaan sävyyn teetetty allaskaappi, kupariset yksityiskohdat ja näyttävä lattiasta kattoon ulottuva ikkuna mäntymetsämaisemalla. Harvoin näkee yhtä tunnelmallista kylpyhuonetta.
Kuva: Villa Nagu / Krista Keltanen

Kylpyhuoneet ei ole enää pelkästään toiminnallisia huoneita, joissa aloittamme ja lopetamme päivämme, vaan lisäksi kodin pieniä kylpylöitä, joihin pakenemme rentoutumaan, virkistymään. Tällä on ollut suuri vaikutus siihen, miltä kylpyhuoneen kalusteet näyttävät ja kuinka suunnittelemme ne. 

Olitpa tekemässä pieniä päivityksiä, täydellistä kylpyhuoneremonttia tai vain haaveilemassa kylpyhuoneen muutoksista, kylpyhuoneremontilla voi olla suuri merkitys kodin tunnelmaan. Ei siis ihme, että keittiön ohella tämä käytännöllinen tila on usein etusijalla, kun on aika uudistaa kotia. 

Suunnitteletpa pääkylpyhuoneen tai pienen kylpyhuoneen päivittämistä, suihkuhuoneen uudistamista tai käyttämättömän tilan muuttamista ylelliseksi, spamaiseksi kylpyhuoneeksi, voimme auttaa sinua löytämään parhaat mahdolliset kalusteratkaisut. Suunnittelijamme tarjoavat laajan valikoiman ideoita kylpyhuoneen pohjaratkaisusta, väreistä, materiaaleista, viimeistelyistä ja muodoista.

“Ihastuin sillä sekunnilla, kun näin keittiön. Just sitä, mitä olin suunnitteluvaiheessa mielessä visualisoinut.” Anna-Maria

Kaksi lehteä vesi lasissa keittiön pöydällä