Valkoinen keittiö

Valkoinen keittiö on varma klassikko ja sävyjen väripaletti on laaja. Luo tunnelmallinen tila valitsemalla lämpimät vaalean sävyt ja yhdistä ne kauniisiin, pehmeisiin luonnonmateriaaleihin.

Vaalea keittiö
Vaalea keittiö, messinkinen hana

Valkoinen keittiö kultaisilla yksityiskohdilla

Haluatko viedä täysin valkoisen keittiösi uudelle tasolle? Yksi tapa tehdä se on muutamalla huolellisesti valitulla kullanvärisellä aksentilla (tai hieman hienovaraisemmalla messingillä). Valkoisen ja kullan yhdistelmä antaa keittiöllesi tyylikkään ja klassisen ilmeen.

Vaalea keittiö, saareke

Kokovalkoinen keittiö

Kokovalkoinen keittiö on varma klassikko. Kauniisiin puuterimattaisiin oviin yhdistyy mikä tahansa materiaali tai sävy. Kaunis marmorinen välitila ja kultaiset hana ja vetimet viimeistelevät kutsuvan kokonaisuuden.

Vaalea keittiö raidoilla

Harmooninen kokonaisuus vaalealla ja laakaovilla

Mikä loisikaan harmoonisemman tilan, kuin vaaleat puuterimattaiset laakaovet? Vielä parempi, jos niiden taakse piiloutuu kätevästi aamuaistarvikkeiden lisäksi koko tiskipöytä.

Vaaleat kaapit lisäävät tilan tuntua ja heijastavat kauniisti luonnonvaloa. Vaaleita sävyjä käyttämällä saa luotua tunnelmallisen, kutsuvan, ajattoman tilan ja ne sopivat hyvin kaikentyyppisten työtasojen ja pintojen kanssa. Voit korostaa tilan tunnelmaa valitsemalla eri värejä, kuten vaalean harmaata, valkoista ja luonnonvalkoista, sekä keltaisen eri sävyjä. 

Vaalea keittiö tarjoaa monia mahdollisuuksia tyylin suhteen. Vaikka monet skandinaaviset, modernit keittiöt ovat valkoisia, ei se suinkaan ole ainoa vaihtoehto. Jokaisen makuun löytyy jotakin ja vaaleat sävyt toimivat kauniisti myös muun muassa maalaisromanttisessa keittiössä. 

Valkoinen keittiö on valoisa ja raikas ilmestys, johon saa helposti mielenkiintoa pienillä yksityiskohdilla. Puun luonnolliset sävyt saavat valkoisista pinnoista ihanaa kontrastia, rönsyilevät viherkasvit saa näyttävästi esille valkoista keittiöpintaa vasten. Erilaiset pintamateriaalit, kiillot ja rakenteet tuovat valkoiseen väriin ihan omanlaisensa tunnelman. Mattavalkoiset pinnat luovat unenomaista rauhaa, kun taas ultrakiiltävä valkoinen on näyttävä, häpeämätön valinta moderniin kotiin.

“Ihastuin sillä sekunnilla, kun näin keittiön. Just sitä, mitä olin suunnitteluvaiheessa mielessä visualisoinut.” Anna-Maria

Kaksi lehteä vesi lasissa keittiön pöydällä