Haaveet on tehty toteutettaviksi – Voit maksaa Arkken Joustolla kiintokalusteet kuukausimaksulla

Kuukausi korotonta maksuaika ilman tilausvarausmaksua

Toteuta keittiöunelmasi joustavalla rahoituksella, jossa saat koko tilauksellesi kuukauden korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Rahoituksen hakeminen onnistuu vaivatta sähköisesti ilman tapaamista myyjäsi kanssa. Voit hakea rahoituksen joko yksin tai yhdessä puolisosi kanssa. Allekirjoitettu ennakkohakemus ei sido sinua mihinkään, mutta antaa vapauden tehdä ostopäätöksen hyvissä ajoin ja varmistaa toimituksen haluamaasi ajankohtaan. Ensimmäisen laskun eräpäivä on kuukauden kuluttua kalustetoimituksesta.

Laske sopiva kuukausierä

Arkken Jousto rahoituksen edut pähkinänkuoressa

Saatuasi hyväksytyn lainapäätöksen käytössäsi on seuraavat edut:

Ei käsirahaa tai varausmaksua kalustetilauksen yhteydessä.

Lasku tulee OP Yrityspankilta kun kalusteet on toimitettu.

Ensimmäinen eräpäivä on kuukauden kuluttua toimituksesta. Käytössäsi on kuukausi korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Halutessasi voit maksaa tuolloin koko rahoitusosuuden tai hakemuksesi mukaisissa erissä.

Hae rahoitusta


Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 euron luotolle on 11,77 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95%, (10,15 % 08/23), laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 14 569,54 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 86 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Oletko valmis toteuttamaan unelmiesi keittiön? Varaa oma suunnitteluaikasi, kuulet miten se onnistuu.

Kaksi lehteä vesi lasissa keittiön pöydällä