Toteuta unelmiesi keittiö

Tilaa kestävä, laadukas ja kotimainen mittatilauskeittiö. Kaikki kalusteemme suunnitellaan mittatilauksena toiveitasi kuunnellen, ja toimitetaan odotukset ylittäen. Värit, pintakäsittelyt, materiaalit ja aidon puun viiluvaihtoehdot räätälöidään Salon tehtaallamme jokaiseen kotiin yksilöllisesti.

Varaa alkukartoitus

Asiantuntijat esittelevät sinulle tarjoamamme mahdollisuudet ja vastaavat kysymyksiisi.

Ihastu suunnitelmaan

Asiantuntijat laativat toiveidesi ja tyylisi pohjalta sinulle räätälöidyn unelmien keittiön.

Nopea toimitus

Oma tehtaamme Salossa valmistaa keittiösi 4-6 viikossa tilauksesta.

Luotettava asennus

Keittiösi toimitetaan avaimet käteen-periaatteella suureen osaa Suomea.

Varaa 15 minuutin soittoaika

Jätä yhteystietosi ja kerro hieman toivestasi, niin suunnittelijamme on sinuun yhteydessä. Myyjämme palvelevat myös numerossa 050 550 6605 ja sähköpostitse osoitteessa suunnittelu@arkken.fi.

Arkken on kestävä valinta

Arkkenin keittiöt ja kalusteet ovat pitkäikäisiä designiltaan sekä materiaaleiltaan. Valmistamme tuotteemme Suomessa, asiakkaan toiveita ja tarpeita kuunnellen. Kalusteet toteutetaan pitkälti teollisena käsityönä ja käytämme paljon lähimateriaaleja. Tämä tekee Arkkenista ekologisen valinnan.

Vaaleanruskea keittiö valkoisella pinnalla

Näin keittiösi syntyy

Korkealaatuinen keittiösuunnittelu

Suunnittelijamme ovat kokeneita sekä keittiön toiminnallisten ratkaisujen että visuaalisten kokonaisuuksien hahmottamisessa. Unelmiesi keittiö valmistetaan toiveitasi kuunnellen ja vain katto on rajana.

Mittatilauskeittiö valmistetaan asiakkaan tarpeisiin

Arkkenin puusepät valmistavat keittiöt omalla tehtaallamme Salossa. Runkojen, ovien ja elementtien mitat sekä materiaalit räätälöidään sinun tarpeidesi pohjalta. Sama koskee pintakäsittelyjä sekä aidon puun viiluvaihtoehtoja.

Luotettava ja nopea toimitus

Toimitamme keittiöt nopeasti ja luotettavasti. Valmistamme keittiöt ja muut kodin kalusteet omalla tehtaallamme Salossa, joten voimme taata ketterän tuotannon ja toimituksen. Saat räätälöidyn keittiösi 4-6 viikossa tilausvahvistuksesta.

Usein kysyttyä

Katso Kaikki

Mikä on keittiöiden toimitusaika?

keyboard_arrow_down

Valmistamme keittiöt ja muut kodin kalusteet omalla tehtaallamme Salossa, joten voimme taata ketterän tuotannon ja toimituksen. Saat räätälöidyn keittiösi 4-6 viikossa tilausvahvistuksesta.

Mitä keittiön räätälöinti sisältää?
keyboard_arrow_down

Kotimainen tuotanto mahdollistaa erikoismitoitukset, -sävyt ja -materiaalit. Toteutamme jokaisen keittiön alusta alkaen, mittojen ja toiveiden mukaan. Näin pystymme myös hyödyntämään arvokkaita asuinneliöitä.

Miksi Arkken on ekologinen valinta?
keyboard_arrow_down

Pitkäikäinen design yhdistettynä laadukkaisiin materiaaleihin tekee Arkkenista kestävän valinnan. Valmistamme keittiöt Suomessa pitkälti teollisena käsityönä ja käytämme paljon lähimateriaaleja.

Miksi kannattaa käyttää asiantuntijaa keittiön suunnittelussa?
keyboard_arrow_down

Suunnittelijamme käy tarpeesi läpi huolella ja huomioi tilan ja budjetin asettamat vaatimukset. Asiantuntijamme osaavat ehdottaa ratkaisuja, joista et ehkä uskaltanut edes unelmoida.

“Ihastuin sillä sekunnilla, kun näin keittiön. Just sitä, mitä olin suunnitteluvaiheessa mielessä visualisoinut.” Anna-Maria

Kaksi lehteä vesi lasissa keittiön pöydällä