Vaatekaapit

Kuten keittiöt, Arkkenilla myös kodin muut kiintokalusteet valmistetaan mittojen mukaan kuhunkin tilaan uniikkeina kokonaisuuksina.

Vaatekaappi 60-luvun kotiin
Sininen vaatekaappi

Käytönnölliset säilytysratkaisut

Sisäänrakennettu vaatekaappi auttaa maksimoimaan kodin säilytystilan. Mittatilauksena valmistettu vaatekaappi mahdollistaa tilan käytön mahdollisimman tehokkaalla tavalla.

Valkoinen vaatekaappi

Tilaan suunnittellut vaatekaapit

Perintesien ilmeen saa luotua käyttämällä saranaovia, kun taas liukuovet viimeistelevät tyylikkään, modernin tilan. Ne ovat siisti vaihtoehto, jos tilaa on rajoitetusti. Seinän kanssa sävysävyyn suunnitellut kaapit tekevät kaapeista entistä huomaamattomamman elementin tilassa.

Valkoinen eteiskaluste

Kekseliäät ideat säilytykseen

Valittavanasi on lukuisia erilaisten vaatekaappien ovia, sisäosia ja viimeistelyvaihtoehtoja. Jos kaappitilaa ei tarvita massiivisesti, voidaan tilaan suunnitella persoonallisia vaihtoehtoja, kuten meikkipiste, peilit tai muu hyllykkö, kaappien tilalle.

Kekselijäät ideat vaatteiden säilytykseen voivat venyttää kaappitilaasi ja saada sen toimimaan huomattavasti tehokkaammin. Ei ole mitään pahempaa kuin yrittää löytää suosikkineulepusero tai kenkäpari aamukiireessä.

Vaatteiden säilytys on avainasemassa makuuhuoneen järjestämisessä. Lisäämällä tilaa saatat huomata, että tarvitsemasi löytäminen ei ole vain helpompaa, vaan, saat myös vaatteet kaapista rypistymättömänä ja vahingoittumattomana, eli niiden .

Järjestämme tilamme, vaatteet ja tavaramme kaikki omalla tyylillämme, joten harkitse vaatteiden ja kenkien määrää, tarvitsetko säilytystiloja vuodevaatteille ja pyyhkeille ja kuinka paljon tilaa saatat tarvita tulevaisuudessa. Haluatpa sitten vaatehuonetta, tai tapoja optimoida olemassa olevaa suunnittelua, otammalla yhteyttä ja varaamalla alkukartoituksen, pääset alkuun.

“Ihastuin sillä sekunnilla, kun näin keittiön. Just sitä, mitä olin suunnitteluvaiheessa mielessä visualisoinut.” Anna-Maria

Kaksi lehteä vesi lasissa keittiön pöydällä