Puun luonnollisia syvyyksiä ja vivahteita

Arkken tuo kuuden erilaisen petsin valikoiman keittiöön ja kodin kiintokalusteisiin. Pehmeät, puun syitä syleilevät ruskeat sopivat ajattomuudellaan jokaiseen tilaan. Herkuttelemme myös kuratoiduilla, sisustukseen sulahtavilla korostusväreillä.

Vaaleanruskea keittiö

Hunaja

Hunajainen petsi toimii herkullisesti modernissa tilassa tai retrokeittiössä yhdistettynä maalattuun pintaan. Erilaiset vaaleat sekä kirkkaat ja yltäkylläiset sävyt sopivat sulavan hunajan korostuspariksi.

Ruskea

Kylmä ruskea vie yhä ajassa taaemmas. Ylellinen sävy yhdistyy kauniisti eri sävyisiin marmoreihin ja murrettuihin värisävyihin viiltävällä, ajattomalla tyylikkyydellä. Metalliset yksityiskohdat pääsevät erottumaan edukseen.

Musta

Musta petsi on pehmeämpi vaihtoehto maalipinnalle. Se muuttaa mustan värin lämpimäksi ja kutsuvaksi puun pinnalla säilyttäen sen eläväisyyden. Yhdistä tummanpuhuva puupinta selkeisiin väreihin ja mielenkiintoisiin tekstuureihin.

Sininen

Arkken hakee inspiraatiota ajattomaan kauneuteen muusaltaan, luonnolta. Valikoimamme sävy on samanaikaisesti kirkas ja pehmeä. Värillinen petsi yhdistettynä vaaleisiin pintoihin tuo rytmiä kokonaisuuteen niin blokkeina kuin yksityiskohdissakin.

Vihreä

Vihreän sanotaan toimivan rauhoittavana ja maadoittavana värinä. Yhdistettynä lämpimiin metallisiin yksityiskohtiin kokonaisuus on ylellinen mutta maanläheinen. Arkkenilla rakastamme ajatusta monokromaattisesta vihreästä keittiöstä!

Vaaleanpunainen

Vaaleanpunainen antaa tilaa leikitellä. Ajattomalta tuntuva korostusväri toimii jokaiseen aikakauteen ja tilaan. Wow-efektin saavuttaa yhdistämällä sen monokromaattisiin pintoihin ja raikkaisiin metallisiin yksityiskohtiin.

“Ihastuin sillä sekunnilla, kun näin keittiön. Just sitä, mitä olin suunnitteluvaiheessa mielessä visualisoinut.” Anna-Maria