Kaapit

Kaikessa kodin säilytyksessä meillä pätee samat säännöt. Myös kaapit valmistetaan mittatilauksena, pieteetillä ja laadukkaista materiaaleista.

Säilytystila, tammiviilu
Tammiviilu eteisen kaapit

Eteisen säilytysratkaisut

Käsityönä mittoihin valmistetussa eteistilassa ei tarvitse tinkiä toiminnallisuudesta tai ulkonäöstä. Jos haluat pitää kaiken sotkun poissa näkyvistä, tai tarvitset apua haastavan tilan kanssa, harkitse yhteistyötä suunnittelijan kanssa räätälöidäksesi tilasi kiinteillä säilytysratkaisuilla.

Valkoinen kodinhoitohuone

Kodinhoitohuone

Kodinhoitohuone alkaa olla vakiovaruste nykyaikaisissa kodeissa. Sen avulla kodin saa pidettyä siistinä ja pyykit poissa silmistä. On monia tapoja hyödyntää tätä monipuolista tilaa. Kodinhoitohuone on tärkeää suunnitella toiminnalliseksi. Lisäksi tila voi olla tyylikäs ja viihtyisä tila, jossa viettää mielellään aikaa. Voisiko kodinhoitohuone olla niin ihana, että siellä hoitaisi arkiaskareita mielellään?

Valkoiset vaatekaapit

Kodin muu säilytys

Isossa perheessä tavaraa kertyy mutta sen piilottamiseen ei välttämättä tarvitse nähdä vaivaa. Räätälöidyt kauniit lattiasta kattoon ulottuvat kaapit olohuoneeseen tai esimerkiksi lastenhuoneeseen tai käytävälle varmistavat, ettei tila lopu kesken. Kun ne sävyttää kauniisti seinien kanssa sävy sävyyn, tila näyttää kauniilta ja viimeistellyltä.


Kodin yhtenäistää kauniit kiintokalusteet, jotka voidaan suunnitella sopimaan keittiön tai kodin muuhun tyyliin. Monesti isoissa avoimissa tiloissa tammikeittiön kanssa näkee myös tammea käytettävän kodin muissa kiintokalusteissa. Toisaalta esimerkiksi eteisen kaapit voidaan haluta haihduttaa tilasta valitsemalla ovet sävysävyyn seinien kanssa. Elegantti puuterimatta ja laakaoviset kaapit kiinnitteävät huomion kodin muuhun sisustukseen, samalla piilottaen takit kauniiden ovien taakse.

Eteinen voi olla haastava tila tavaroiden säilytyksen suhteen tilanpuutteen tai epäkäytännöllisyyden vuoksi. Rauhallinen tila voi helposti muuttua kenkien, laukkujen ja sateenvarjojen sekamelskaksi. Mittatilauksena rakennettu eteisen kaappi valmistetaan tila ja asukkaat huomioiden. On ihanaa astua kotiin, kun eteinen on siisti.

Kodinhoitohuone alkaa olla vakiovaruste nykyaikaisissa kodeissa. Sen avulla kodin saa pidettyä siistinä ja käytännöllisenä ja esimerkiksi pyykit poissa silmistä. On monia tapoja hyödyntää tätä monipuolista tilaa. Se toimii pesutupana, siivousvälineiden piilopaikkana, roskakorien säilytykseen ja lisätilana keittiötarvikkeiden säilytykseen.

Kodinhoitohuone on tärkeää suunnitella toiminnalliseksi. Lisäksi tila voi olla tyylikäs ja viihtyisä, monikäyttöinen tila, jossa viettää mielellään aikaa. Voisiko kodinhoitohuone olla niin ihana, että siellä hoitaisi arkiaskareita mielellään?

Kodinhoitohuone on kovassa käytössä, joten materiaalit kannattaa valita mahdollisimman kestäviksi ulkonäköä unohtamattaUutta kodinhoitotilaa luotaessa otetaan usein tilaa keittiöstä. Tämä on käytännöllistä, koska voit käyttää olemassa olevia putkistoja ja sähkölaitteita, mutta joskus tämä aiheuttaa sen, että tila on hankala tai kapea työskentelyyn. Pysy tässä tilanteessa vaaleissa väreissä varmistaaksesi, että huone tuntuu raikkaalta ja ilmavalta.


“Ihastuin sillä sekunnilla, kun näin keittiön. Just sitä, mitä olin suunnitteluvaiheessa mielessä visualisoinut.” Anna-Maria

Kaksi lehteä vesi lasissa keittiön pöydällä