Miksi kannattaa valita kotimainen keittiövalmistaja?

Suomessa valmistettu keittiö on konkreettinen teko kotimaisen työn puolesta. Kotimainen keittiö luo työtä mm. suunnittelijoille, materiaalivalmistajille ja puusepille. Jokainen Arkkenin keittiö suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan ammattilaisten käsissä Salon tehtaalla.

Satsaus kotimaiseen työhön

Keittiöiden valmistuksessa suuri osa omakustannusarvosta on työtä. Työtä syntyy niin myymälässä kuin tehtaalla. Myyjän tekemä laadukas keittiösuunnitelma tuottaa lisäarvoa parhaimmillaan vuosikymmenten ajan.

Tehtaalla lisäarvoa syntyy prosessin jokaisessa vaiheessa: keittiön tilauksen käsittelyssä, materiaalitilauksissa, cnc-koneella, listoituksessa, pintakäsittelyssä, kasauksessa ja pakkausosastolla. Koska jokainen Arkkenin keittiö on uniikki, kaikki työvaiheet vaativat puutyön ammattilaisilta tarkkuutta ja paneutumista. 

Korkealuokkaisten, räätälöityjen keittiöiden ja muiden kiintokalusteiden suunnittelu ja tuottaminen luo Arkkenilla työpaikan 20:lle hengelle, ja välillisesti monelle muulle kuljetuksien ja asennustöiden kautta. Muiden komponenttien osalta positiivinen kerrannaisvaikutus syntyy Suomessa toimivista ja työllistävistä maahantuontiyrityksistä.

Arkken toimii ympäri Suomen

Arkkenin Salon tehdas on ollut kautta aikain tunnettu äärimmäisen hyvästä laadusta ja kyvystä toteuttaa vaativia keittiöratkaisuja. Tuotteisiin on loihdittu eleganssia ja hienoja toiminnallisia ratkaisuja. Me haluamme ulottaa laadukkuuden, eleganssin ja ennen kaikkea koko asiakaskokemuksen kodin kaikkiin kiintokalusteisiin. 

Arkkenin myymälät sijaitsevat Helsingissä ja Turussa. Myynti- ja suunnitteluverkostoa löytyy myös Tampereelta ja Kuopiosta. Keittiöitä toimitetaan koteihin, toimistoihin ja julkistiloihin suureen osaan Suomea. Avaimet käteen -asennuspalvelu toimii parhaiten, kun asentajan ja tehtaan välillä on suora keskusteluyhteys.

Suomalainen työ hyödyttää myös kuluttajia

Kotimaisen, räätälöityjä keittiöitä joustavalla palvelumallilla suunnittelevan ja valmistavan yrityksen käyttö keittiötä hankittaessa tuo myös suoraa hyötyä asiakkaalle. Ammattitaitoiset suunnittelijamme ymmärtävät suomalaisten asiakkaiden arjen tarpeet. Kotimaisten materiaalien tuntemus on myös keittiötä suunniteltaessa erittäin tärkeä osa-alue.

Monelle keittiönostajalle tulee yllätyksenä, miten paljon nopeampaa on tilata keittiö Arkkenilta. Arkkenin toimitusajat voivat olla muihin verrattuna jopa 50% lyhyempiä, eli pitkälle räätälöidyissäkin keittiöissä toimitusajat pysyvät kohtuullisina, ja kuljetukset lyhyinä. Lyhyet toimitusmatkat ovat ympäristöteko.

Tilausväreistä ja -materiaaleista saa nopeasti mallipalat päätöksenteon tueksi. Keittiöiden valmistumista voi tulla katsomaan paikan päälle Salon tehtaalle. Jos täytyy tehdä lisätilauksia, joustoa löytyy.

Teetä Suomessa valmistettu laatukeittiö Arkkenilla

Kun tilaat keittiön Arkkenilta, satsaat kestävään, laadukkaaseen ja kotimaiseen suunnitteluun ja tuotantoon, joka maksaa itseään takaisin kestävänä investointina ja elämisen nautintona. Kaikki keittiömme suunnitellaan mittatilauksena toiveitasi kuunnellen, ja toimitetaan odotukset ylittäen.

Varaa alkukartoitus

Oletko valmis toteuttamaan unelmiesi keittiön? Varaa oma suunnitteluaikasi, kuulet miten se onnistuu.

Kaksi lehteä vesi lasissa keittiön pöydällä