Laadukas keittiö kruunaa arvokodin

Näin suunnitellaan keittiö, joka kestää aikaa ja ylläpitää asunnon arvoa 

Laadukkaaseen keittiöön investoiminen kannattaa aina 

Keittiö on yksi kodin tärkeimmistä paikoista. Vietämme siellä suuren osan ajastamme ja monille se on kodin ehdoton sydän. Keittiö on myös tärkeä investointi, jonka avulla voi ylläpitää, tai jopa kasvattaa asunnon arvoa. Tämän merkitys korostuu, kun puhutaan arvokodeista, joissa korkealaatuisten materiaalien, yksityiskohtien ja tyylin merkitys on suuri. Laadukas keittiö ei vain näytä upealta, vaan se on myös toimiva ja kestävä. Kun suunnittelet keittiötä arvokotiin, on tärkeää harkita tarkkaan keittiön tyyliä ja sen materiaaleja.  

 

Huolella suunniteltu keittiö on sijoitus, joka kestää aikaa. Arkkenin omistama Salon tehdas on ollut kautta aikain tunnettu äärimmäisen hyvästä laadusta ja kyvystä toteuttaa vaativia keittiöratkaisuita. Tehtaalla valmistetut tuotteet ovat tunnettuja eleganssistaan ja hienoista toiminnallisista ratkaisuista. Laadukkuus ei rajoitu vaan keittiöihin, vaan Arkkenilta saat kaikki kodin kiintokalusteet - kaapit ja kylpyhuoneen kalusteet. 

Keittiön suunnittelu arvokotiin

Arkkenin suunnittelutiimi koostuu Suomen parhaista keittiösuunnittelun asiantuntijoista, jotka ovat erikoistuneet yksilöllisten ja ylellisten keittiöiden suunnitteluun. Keittiösuunnittelu lähtee liikkeelle yhteisellä tapaamisella, jossa asiantuntijamme käy kanssasi läpi projektin lähtökohdat. Pääset kertomaan omat toiveesi keittiön tyylistä, materiaaleista ja väreistä. 

Keittiöllä on iso merkitys asunnon arvon muodostumisessa. Korkeatasoinen, kaunis ja toimiva keittiö on kodin sydän. Arvoasunnossa keittiön laadun on vastattava tasoa, jota nykyasiakas odottaa.  Tiina Virjonen, kiinteistönvälittäjä, Bo LKV 

Arvokodin keittiöön valitaan usein ylellisiä materiaaleja, kuten graniittia, marmoria, tammea ja terästä. Nämä materiaalit ovat kestäviä ja laadukkaita, mutta myös käytännöllisiä ratkaisuja keittiössä. Materiaalivalinnoissa otetaan aina huomioon keittiön käyttötarkoitus, henkilökohtaiset mieltymykset ja tarpeet, sekä keittiön yleinen tyyli sekä rakennuksen aikakausi ja tyylisuuntaus. Istuttaminen kodin muuhun sisustukseen sävyttämällä kaapit ja säilytystilan optimaalisesti käyttämällä tilaan saadaan poikkeuksellista näyttävyyttä. Suunnittelijamme voivat myös ehdottaa uusia ja innovatiivisia materiaaliratkaisuja, joilla keittiösi erottuu massasta. 

Huippukeittiöihin integroidaan usein myös älykkäitä käytettävyysratkaisuja, kuten huomaamattomia kaapistoja, huipputeknologiaa, integroituja valaistusratkaisuja tai monipuolisia työtasoja. Näiden ratkaisujen avulla keittiön käyttö on helppoa ja miellyttävää, samalla kun keittiön ulkonäkö ja ylellisyys säilyvät. Yksityiskohdilla ja valaistuksella saa paljon aikaan. Asiantuntijamme voivat auttaa sinua valitsemaan keittiöösi sopivat ratkaisut.

Yksilöllisten tarpeiden huomioiminen

Laadukkaat ja toimivat keittiöratkaisut tekevät ruoanlaitosta ja ruokailusta helpompaa ja nautinnollisempaa. Toiminnallisuuden varmistaminen on erityisesti keittiöissä tärkeä osa suunnittelua, sillä keittiön tulee olla käytännöllinen ja suunniteltu yksilöllisesti asukkaan tarpeet huomioiden.

Arkkenin suunnittelijat ovat erikoistuneet yksilöllisten ja elämäntilanteisiin sopivien keittiöratkaisujen suunnitteluun. Löydämme siis aina ratkaisuja, jotka sopivat juuri sinun tarpeisiisi. Voimme huomioida esimerkiksi sopivat kaappien korkeudet ja leveydet, erilaiset kiskojärjestelmät kuten vetolaatikot tai pyörillä varustetut kaapit, sekä tarpeenmukaiset työtasot ja hanat. Kaappien ovenkahvojen sijainnilla ja koolla on myös merkitystä toiminnallisuuden kannalta.

Annaleena Hakolan keittiö suunniteltiin 60-luvun klassikkoelementeistä perheen toiveiden ja tarpeiden mukaan, ja keittiöstä onkin muodostunut kodin keskipiste: "Tärkeintä keittiön suunnittelussa oli, että keittiössä ihmisillä olisi hyvä olla, ja se toteutuu meidän keittiössä tosi hyvin, sillä illanvietoissa ikkunan alla oleva pitkä penkki ja saareke kokoavat ihmiset täydellisesti yhteen." - Annaleena Hakola

Kotimainen keittiö avaimet käteen -ratkaisuna

Arkkenilta saat keittiöprojektin avaimet käteen -periaatteella. Palvelumme sisältää kaiken keittiösuunnittelusta asennukseen asti. Ammattitaitoisen tiimimme hoitaa kaikki keittiöprojektisi vaiheet, sinä voit keskittyä seuraamaan rivakkaa etenemistä vierestä.

Laadukkaat materiaalit ja innovatiiviset ratkaisut vaativat huolellista ja asiantuntevaa rakentamista ja asennusta. Keittiömme valmistetaan omalla tehtaallamme Salossa, suurelta osin teollisena käsityönä. Tämän vuoksi pystymmekin lupaamaan keittiöllesi poikkeuksellisen nopean toimitusajan, usein jopa 4-6 viikossa tilauksesta!

Oma tehtaamme sallii myös mahdollisuuden kunnostaa Arkkenin kiintokalusteiden kuluneita kohtia. Arkkenin kalusteet ovat kestävä ja pitkäikäinen valinta. 

Kotimainen osaaminen on lähellä sydäntämme. Keittiöihimme käytetään paljon läheltä löytyviä, laadukkaaksi todettuja materiaaleja. Asennusprojekteihimme valitaan aina huippuosaavat toteutuskumppanit, joiden työn jälki täyttää korkeat vaatimuksemme.

Ostajat arvostavat nykyään entistä enemmän kotimaisuutta.  Suomessa valmistettu keittiö on selkeä myyntivaltti, joka korostuu etenkin tämänhetkisessä markkinatilanteessa. - Tiina Virjonen, myyntipäällikkö, Bo Lkv

Avaimet käteen -toimitus on erityisen hyödyllinen niille, jotka arvostavat vaivattomuutta ja ammattitaitoista palvelua. Projekti sujuu suunnitellusti ja aikataulussa. Suomessa valmistetussa keittiössä asentajalla on aina suora keskusteluyhteys tehtaaseen.  

Projektin lopputuloksena on yksilöllinen, ylellinen ja aikaa kestävä keittiö, joka vastaa täydellisesti laatutietoisten asiakkaiden tarpeita ja ylläpitää asunnon arvoa pitkällä aikavälillä.

Keittiön uusimisen vaikutus asunnon arvoon

Keittiöllä on iso merkitys asunnon arvon muodostumisessa. Korkeatasoinen, kaunis ja toimiva keittiö on kodin sydän. Arvoasunnossa keittiön laadun on vastattava tasoa, jota nykyasiakas odottaa.

Uusitun keittiön arvo myyntitilanteessa on usein suurempi kuin investointi, joka keittiöön on tehty. Siksi keittiöön satsaaminen kannattaa. Arvonlisäyksen edellytyksenä on, että keittiön laatutaso vastaa asiakkaan vaativampiakin odotuksia tai jopa ylittää ne.

Uusittu keittiö vaikuttaa myyntiaikaan. Asunto on helpompi myydä, jos keittiö kohtaa asunnon puitteet muutenkin. Jos asunto on muuten siisti ja arvokas, mutta keittiö on vanhahko tai laadultaan heikko, myyntiaika pitkittyy ja ostajaa on haastavampi löytää.

- Tiina Virjonen, kiinteistönvälittäjä, Bo Lkv 

Uusittu ja laadukas keittiökokonaisuus, jossa yksityiskohdat on mietitty, on vahva myyntiargumentti ja asunnon arvon nostattaja. Keittiön ominaisuudet ovat tärkeitä asunnon kauppaa edistäviä yksityiskohtia, jotka huomioimalla saa luotua lähtemättömän vaikutuksen. 

Luodaan yhdessä täydellinen keittiö:

Varaa alkukartoitus

Oletko valmis toteuttamaan unelmiesi keittiön? Varaa oma suunnitteluaikasi, kuulet miten se onnistuu.

Kaksi lehteä vesi lasissa keittiön pöydällä