Kuparikeittiö - ajaton ilmeeltään ja ominaisuuksiltaan

Kupari on yksi tämän hetken trendikkäimmistä sisustusmateriaaleista, ja se sopii erinomaisesti käytettäväksi keittiössä.

Suomalainen teollinen puusepäntyö on tunnettu laadustaan. Kuparin yhdistäminen Arkkenin kalusteisiin luo modernin ja tyylikkään keittiön, joka hurmaa niin asukkaat kuin vieraatkin. Kuparin työstö vaatii erityistä huolellisuutta ja tarkkaavaisuutta eri työvaiheissa, jotta pinta säilyy upeana läpi prosessin. Hyvin työstettynä se kestää aikaa ja trendejä. Kupari erittäin helppo yhdistää erilaisiin sisustustyyleihin ja sillä on kyky luoda ylellinen ja lämmin ilmapiiri. Se onkin loistava materiaali valittavaksi keittiön kaapinoviin tai yksityiskohtiin.

Aamiaskaapista löytyy kätevästi hyllytilaa, eikä uuni vie tilaa hehkuvalta kuparilta.

Kuparin käyttäminen keittiössä luo erilaisen ilmeen kuin perinteiset materiaalit kuten teräs tai alumiini. Se tuo keittiöön ripauksen nostalgiaa menneiltä vuosikymmeniltä, mutta samalla se onnistuu olemaan erittäin moderni materiaali, joka kestää ajan patinaa. Keittiön kaapinovet kuparilla päällystettynä ovat todella upeat. Ne loistavat kauniisti valossa ja heijastavat ympäristöään. Kupari sopii yhteen monenlaisten keittiötyylien kanssa, ja se antaa mahdollisuuden luoda yksilöllisen ilmeen keittiölle. Keittiön ilmeen ei tarvitse olla yksitoikkoinen, vaan kuparin käyttäminen keittiössä luo tyylikkään ja modernin ilmeen.

Kuparia voi käyttää myös keittiön yksityiskohdissa. Tässä kupari yhdistyy kirkkaaseen peiliseinään.

Kupari on myös erinomainen materiaali keittiön yksityiskohtiin, kuten vetimiin ja sokkeliin. Kupariväriset yksityiskohdat luovat yhtenäisen ilmeen keittiöön. Ne ovat tyylikkäitä ja kestäviä, ja ne sopivat erinomaisesti yhteen kuparisten kaapinovien kanssa. Myös kuparihanoja on saatavana useissa eri malleissa, joten valittavana on runsaasti vaihtoehtoja eri valmistajilta. Patinoituminen kuuluu aidon kuparin ominaisuuksiin, ja tilan ilme muuttuu ajan saatossa, mikä onkin varmasti toivottavaa kuparikeittiöstä haaveillessa.

Kupari yhdistyy kauniisti raikkaan vaaleaan Durat-tasoon.

Oletko valmis toteuttamaan unelmiesi keittiön? Varaa oma suunnitteluaikasi, kuulet miten se onnistuu.

Kaksi lehteä vesi lasissa keittiön pöydällä