Arkkenin värit saavat voimansa luonnosta

Arkkenilla voimme toteuttaa mitkä tahansa värit, mutta tällä hetkellä fiilistelemme ihania maanläheisiä sävyjä, vihreää, ruskeaa ja oranssin eri sävyjä. Värit on valittu ajattomuus edellä, joten sävyt istuvat kauniisti niin moderniin, kuin retroon tilaan.

Tatti

Tatti on kaunis tummanruskea, syvän suklainen väri. Siihen on helppo yhdistellä pehmeitä valkoisen sävyjä, maitokahvia ja keltaista. Viilu saa kuultaa kauniisti läpi ruskeista kaapinovista tai voit valita täysin mattaisen oven. 

Jäkälä

Jäkälä muistuttaa kauniista talvipäivästä. Se on pehmeä, eloisa väri, jonka kanssa toimii lähes mikä tahansa murrettu väri. Voit käyttää sitä valkoisen sijasta tuomaan omaperäisyyttä tilaan. Kokeile yhdistää väri vaaleanpunaiseen, keltaiseen, kinuskiin tai tuo kontrastia ruskealla tai ruosteen punaisella.

Ruukku

Ruukku on varma klassikko, joka muuntautuu niin moderniin, kuin retroonkin tyyliin. Kuvittele kaunis, vanha puutalo, ja sinne moderni keittiö ruukun sävyssä. Yhdistele sävyyn messinkiä ja luonnonkiveä.

Tyrni

Tyrni on kaunis syksyinen sävy, joka saa ihanan vivahteen harmaasta luonnonkivestä ja kauniista tekstuurisista materiaaleista. Yhdistä sävyyn vaaleanpunaista pehmentämään ja luonnonvalkoista tuomaan kontrastia. 

Sammal

Sammal on kaunis syvä vihreä sävy, joka tekee luonnonläheisen kokonaisuuden yhdessä tammiviilun kanssa. Yhdistä vihreään marmoria ja kinuskisia sävyjä. Vihreä toimii niin klassisessa, kuin modernissakin kokonaisuudessa. 

Kuulas

Kuulas on kaunis vaalea, raikas, vihertävä sävy, joka saa voimansa luonnonvalosta ja auringon sen pintaan maalaamista kuvioista. Sitä korostaa kauniisti pehmeät harmaat sävyt, messinki ja luonnon kivi. Valitse sävy valkoisen sijasta tai yhdistä se pehmeään valkoiseen.

“Ihastuin sillä sekunnilla, kun näin keittiön. Just sitä, mitä olin suunnitteluvaiheessa mielessä visualisoinut.” Anna-Maria