Tunnelmallinen Ekkulla on aikamatka 70-luvulle

Upea keittiöuudistus, joka kunnioittaa menneisyyttä ja katsoo tulevaisuuteen

Villa Ekkullassa kohtaa menneisyys ja moderni ilme

Ekkulla on talo, jossa yhdistyy menneisyyden henki ja moderni tyyli ainutlaatuisella tavalla.  On aina jännittävää päästä luomaan jotain erityistä, ja tämä keittiöuudistus 70-luvulla rakennetussa talossa Kemiönsaaressa on juuri sitä. Talo oli alkuperäisessä kunnossa, joten tilanne oli ihanteellinen, sillä se mahdollisti remontin toteutuksen ajan henkeen.

Inspiraatio menneiltä vuosikymmeniltä

Arkkenilla inspiroidumme tarinoista, ja juuri nyt 70-luku on saanut meidät syttymään. Isojen ikkunoiden ja ainutlaatuisten kuosien aikakausi tarjoaa meille upeita mahdollisuuksia luoda tiloja, jotka kunnioittavat menneisyyttä mutta ovat silti täysin ajan hermolla. Tämä talo ja kyseinen projekti on juuri sellainen.

Kemiönsaaressa sijaitseva talo on todellinen aikakapseli, joka kätkee sisäänsä tarinoita ja tunnelmaa menneiltä vuosikymmeniltä. Isojen ikkunoiden kautta valo tulvii tilaan ja luo ainutlaatuisen tunnelman. Tämä inspiroi luomaan tilan, joka yhdistää menneisyyden ja nykypäivän elementit sulavasti.

Inspiroidu Arkkenin keittiösuunnittelusta

Keittiö 70-luvun henkeen

"Juuri nyt eniten inspiroi 70-luku, isot ikkunat, sekä uima-altaat. Vanhojen talojen kohdalla inspiroi eniten sen ajan tyypilliset ratkaisut ja miten näitä ominaispiirteitä voidaan säilyttää, mutta kuitenkin samalla tuoda tila nykyaikaan sopivaksi." - Anna Helminen

Arkkenin lähestymistapa vanhojen talojen suunnitteluun on kunnioitus ja innovaatio. Haluamme säilyttää menneen ajan ominaispiirteet ja tunnelman, mutta samalla tuoda ne moderniin aikaan. Tämä keittiö on taidonnäyte siitä, miten voimme luoda tilan, joka kutsuu menneisyyteen, mutta tarjoaa silti kaikki nykypäivän mukavuudet.

Vihreät marmoritasot ja jalavaiset kaapit keittiössä

Värit ovat aina keskeinen osa sisustusta, ja tässä projektissa ne kertovat tarinan omalla tavallaan. Vihreä marmoritaso ja jalavaiset kaapit tuovat aikakauden tunnelman tähän moderniin keittiöön. Tämä harmonia vanhan ja uuden välillä luo tilan, joka hengittää nostalgiaa ja nykyaikaa yhtä aikaa.

"Olen itse aika neutraalien värien ystävä. Aidot pintamateriaalit ja keittiön luonnolliset sävyt ovat usein ne mihin valinnoissa päädyn. Ne antavat sijaa itse tilalle, eivätkä vie liikaa huomiota itseensä." - Anna Helminen

Keittiökalusteet suunniteltu estetiikka ja käytännöllisyys käsikädessä

Kalusteiden suunnittelussa on yhdistetty kauneus ja käytännöllisyys. Jokainen mittatilaustyönä valmistettu kaluste on esteettisesti miellyttävä, joka samalla palvelee arjen tarpeita. Kauneus ei ole kompromissi, vaan se on tapa vahvistaa tilan kokonaisvaikutelmaa ja tarjota käytännöllisyyttä.

"Lähden kaluste ja keittiösuunnitteluun ehkä poikkeuksellisestikin kauneus edellä. Kalusteiden tullessa mittatilauksena, ei käytönnöllisyydestäkään kuitenkaan tarvitse tinkiä, ne kulkevat käsi kädessä." - Anna Helminen


Oletko valmis toteuttamaan unelmiesi keittiön? Varaa oma suunnitteluaikasi, kuulet miten se onnistuu.

Kaksi lehteä vesi lasissa keittiön pöydällä