Keittiön erikoispintakäsittelyt nyt veloituksetta

Arkkenilla kestävyys tarkoittaa valintaa tehdä materiaaleiltaan, rakenteiltaan, pinnoiltaan ja mekanismeiltaan ylivertaisia keittiöitä ja kalusteita.

Olemme erityisen ylpeitä laadukkaasta pintakäsittelystämme. Kalusteiden pinnat ruiskumaalataan käsin omalla tehtaallamme Salossa, ja ammattitaitoiset maalarimme toteuttavat vaativia pintäkäsittelyja, jotka lisäävät kalusteen kestävyyttä ja luovat pintaan ylellistä tekstuuria.

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Arkkenille Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa valmistetusta, käsityöperinnettä kunnioittaen rakennetusta tuotteesta.

Juhlistamme Avainlippua tarjoamalla Luja- ja Tekstuuri-erikoispintakäsittelyt 30.8.2024 mennessä tehtyihin keittiötilauksiin veloituksetta.

Hanki nyt uusi keittíö syksyn tunnelmallisiin illallisiin. Ammattitaitoiset suunnitelijamme tavoitat varaamalla keskusteluajan tai ottamalla yhteyttä.

Tilauksesti sisältää kaapistot, tasot, altaan ja hanan. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai jo tehtyihin kauppoihin. Edun arvo on 4–8%:n alennus erikoispintakäsitellyn kalusteen kokonaishinnasta.

Oletko valmis toteuttamaan unelmiesi keittiön? Varaa oma suunnitteluaikasi, kuulet miten se onnistuu.

Kaksi lehteä vesi lasissa keittiön pöydällä