Arkkenin design perustuu ammattitaitoiseen suunnitteluun

Suunnittelemme elämän näköisiä ja sitä kestäviä kokonaisuuksia, jotka toimivat arjessa.

Arkkenin design perustuu ammattitaitoiseen suunnitteluun. Suunnittelemme elämän näköisiä ja sitä kestäviä kokonaisuuksia, jotka toimivat arjessa. Tuotteemme on luotu palvelemaan kodin ydintarkoitusta; siellä eletään ja viihdytään. Kohtaamme asiakkaan yksilöllisesti kartoittaen haaveet ja toiveet tulevan tilan suhteen. Kuulemme mielellämme mitkä hetket sykähdyttävät ja muodostamme näiden pohjalta suunnitelman. Meillä design ei ole vaan pintaa, vaan se kokonaisuus, joka tuntuu ja näkyy.

Suunnittelijoillamme on vuosien kokemus keittiöiden, kotien ja julkisten tilojen suunnittelusta. Kalusteiden suunnittelu on jatkuvasti kehittyvä oppimisprosessi, yksinkertaisesti siksi, että keittiön käyttötapa muuttuu jatkuvasti. Tästä syystä teemmekin yhteistyötä vierailevien suunnittelijoiden kanssa, jotka antavat oman lisänsä ammattitaitoiseen suunnitteluun. 

Tila ja sen tunnelma on kokonaisuus joka on monen asian summa. Itse rakennus, kiinteät kalusteet ja valaistus kokonaisuutena luovat hyvin harkitun ja inhimillisen tilan. Arkkenilla sytymme tarinoista ja tunteista, ja välitämme tätä intohimoa suunnittelumme kautta. Luomme tiloja, joissa kiintokalustus yhdistyy arkkitehtuuriin. 

Panostamme aitoihin, kestäviin materiaaleihin ja keskitymme siihen, miltä materiaalit tuntuvat kosketuksen alla. Salon tehtaalla olemme tunnettuja ammattitaitoisesta materiaalien käsittelystä. Aito viilu yhdistyy saumattomasti etusarjoissa ja jatkaa kuviotaan kaapin ovesta toiseen. 

Julkaisemme tulevaisuudessa Arkkenin omat mallistot, jotka saavat inspiraationsa upeimmista kohteistamme. Mallistoista löytyy vakioelementtejä muun muassa moderniin tai värikkääseen makuun.

Oletko valmis toteuttamaan unelmiesi keittiön? Varaa oma suunnitteluaikasi, kuulet miten se onnistuu.

Kaksi lehteä vesi lasissa keittiön pöydällä