Arkken x Vola voimaa väreistä

Arkkenilla voimme toteuttaa mitkä tahansa keittiön värit. Luo täydellinen kokonaisuus valitsemalla hanat sävy sävyyn kaappien kanssa tai tai tee tilasta persoonallinen kutkuttavalla väripilkulla. Tarjoamme Volan värillisen hanan kaupan päälle 1.3 mennessä tehtyihin keittiöostoihin.

Maailmalla näkee toinen toistaan kiinnostavampia väriyhdistelmiä ja luovia ratkaisuja keittiöissä. Ammattilaisen avustuksella voit luoda kokonaisvaltaisen tilan, jossa tunnelmasta ja persoonallisuudesta ei tarvitse tinkiä.

Taiteen ja tieteen risteyksessä värit ovat olennainen työkalu suunnittelijan työkalupakissa. Olipa kyseessä harmonia, kontrasti tai tilan täydentäminen, väriyhdistelmät vaikuttavat mielialaamme – kohottavat mieltä antavat energiaa, rentouttavat, määrittelevät keitä olemme tai keitä haluamme olla. Valitessa värejä, huomioi myös kiinnostavat värilliset vaihtoehdot keittiön hanoissa ja muissa yksityiskohdissa.

Volan väreistä löytyy jokaiselle jotakin. Fiilistelemme erityisesti mokkaa, harmaata ja hehkuvaa sinistä.

Kampanja on voimassa 1.3 mennessä tehtyihin keittiökauppoihin ja sisältää Volan maalatun hanan ilmaiseksi. Edun arvo on €677,00. Ohessa lista tuotteista, jotka kuuluvat tarjoukseen:

Oletko valmis toteuttamaan unelmiesi keittiön? Varaa oma suunnitteluaikasi, kuulet miten se onnistuu.

Kaksi lehteä vesi lasissa keittiön pöydällä