Pähkinä ja sävytetty vaalea harmonisen keittiön kulmakivinä

Asiakkaamme halusi toteuttaa modernin ja tyylikkään keittiön, joka samalla tarjoaisi käytännöllisyyttä ja toiminnallisuutta. Yhdessä suunnittelutiimimme kanssa loimme ainutlaatuisen ratkaisun, joka yhdisti kauniit yksityiskohdat, kuten pähkinäviiluisen saarekkeen ja maalatut ovet, toimivien ja huomaamattomien kodinkoneiden kanssa.

Keittiön kaappeihin valikoitui Tikkurila Pro Grey 1929 -tilausväri, joka oli sama kuin seinän sävy. Tällainen harmoninen yhtenäisyys loi keittiöön rauhallisen ja tyylikkään ilmeen. Kaapeissa käytettiin sormiuria, eli vetimet jäivät huomaamattomiksi.

Saarekkeella lämpöä ja toiminnallisuutta keittiöön

Saareke oli keskeinen osa keittiötä, ja sen pähkinäviiluinen pinta toi keittiöön luonnollista lämpöä ja kauneutta. Saarekkeessa käytettiin massiivipuusta valmistettuja I-vetimiä, jotka täydensivät saarekkeen ulkonäköä ja tarjosivat kestävän ja laadukkaan ratkaisun.

Saarekkeeseen integroituun lieteen valikoitui Bora tasoliesituuletin. Tämä ratkaisu loi tyylikkään ilmeen ja mahdollisti esteettisesti miellyttävän kokonaisuuden, kun liesituuletinta ei tarvinnut asentaa perinteisesti yläkaappiin tai saarekkeen ylle.

Huomaamattomat kodinkoneet - Kalustemainen ilme ilman häiriötekijöitä

Keittiön kalustemaisuutta korostettiin sijoittamalla uuni ja viinikaappi saarekkeeseen. Kodinkoneet saatiin piiloon ja yhtenäinen ilme keittiöön. Asiakkaamme toivoi mahdollisimman kalustemaista ilmettä, ja tämä ratkaisu täytti toiveet täydellisesti.

Tasot valittiin Dekton Arga -materiaalista, joka tarjosi kestävyyttä ja tyylikkyyttä keittiön työtasoille. 20 mm paksuiset tasot täydensivät modernia ilmettä ja tarjosivat kestävyyttä. 

Keittiön allasseinustalla sijaitseva aamiaiskaappi taiteovella oli toinen huomionarvoinen yksityiskohta tässä suunnitelmassa. Aamiaiskaappiin piilotettiin mikroaaltouuni, joka mahdollisti siistit työtasot ja säilytti keittiön yhtenäisen ilmeen, jossa laadukkaat ja kauniit kalusteet ovat pääroolissa.

Keittiö, jossa toiminnallisuus ja kauneus kohtaavat

Kokonaisuutena tämä keittiösuunnitelma toteutti asiakkaan toiveet modernista, tyylikkäästä ja toiminnallisesta keittiöstä. Pähkinäviiluinen saareke, massiivipuusta valmistetut I-vetimet, maalatut kaapinovet ja huomaamattomat kodinkoneet luovat harmonisen ja yhtenäisen ilmeen. Tasot Dekton Argasta täydensivät kokonaisuutta kestävyydellään ja tyylikkyydellään.

Tämä keittiö on paikka, jossa toiminnallisuus ja kauneus yhdistyvät saumattomasti. Se tarjoaa asukkaalleen paikan valmistaa herkullisia aterioita, kutsua ystäviä koolle ja nauttia perheen kanssa jaettuja hetkiä. Tämä on keittiö, jossa arki ja juhla kohtaavat ja joka on suunniteltu vastaamaan tämän päivän vaatimuksia modernille ja toiminnalliselle keittiölle.

Oletko valmis toteuttamaan unelmiesi keittiön? Varaa oma suunnitteluaikasi, kuulet miten se onnistuu.

Kaksi lehteä vesi lasissa keittiön pöydällä